Vernieuwde jeugdvergunning

Eindelijk is het dan zover, Tijdens de jaarlijkse  ledenvergadering hadden we al gemeld om jeugd leden van een gratis vergunning te willen gaan voorzien. Dit was niet in 1 nacht geregeld maar uiteindelijk is het gelukt.

Via de website kan je de gratis jeugd vergunning aanvragen, wel mag je niet alles wat wel mag met een gewone jeugd vispas mag. Zo mag je maar met 1 hengel vissen en zijn er maar een paar aas soorten toegestaan. Het vissen op roofvis is ook niet toegestaan. Tevens is de vergunning alleen geldig op D'n Ballast. Mocht je toch gaan vissen met deze vergunning vraag hem dan snel aan en zodra de vergunning in je email is print je hem uit en je kan naar de waterkant zodat de controleur die je eventueel tegen komt aan de waterkant ook kan zien dat je daar mag vissen.

Hoe kun je hem aanvragen

Tegenwoordig zit de optie Jeugdvergunning gewoon bij de module vispas aanvragen. Je kan daar kiezen voor Jeugdvergunning, of Jeugdvispas, en de rest volgt automatisch.

Hopelijk tot snel aan de waterkant, en mocht je vragen hebben dan is er altijd wel iemand die deze kan beantwoorden. Mocht dat niet afdoende zijn dan zijn er elk jaar vislessen voor jeugd leden van groep 7/8 Je leraar op school kan deze altijd bij ons aanvragen.

 

 

Met vriendelijke groet

Het Bestuur H.S.V. Alfheim