JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 42 niet laden

Wedstrijduitleg

Zomeravondcompetitie. Deze wedstrijden worden gehouden op D’n Ballast en er wordt gevist in EEN groep (gewicht en stuks). Zomeravond competitie bestaat uit acht wedstrijden waarvan er vijf meetellen. Het inschrijfgeld (€15) moet  bij de 2e wedstrijd betaald zijn .Deze zomeravond wedstrijden tellen mee voor de Frans van Elderen bokaal.

Buitencompetitie Deze wedstrijden worden gehouden op zowel de vijver als buitenwateren. De competitie bestaat uit vijf wedstrijden waarvan er vier meetellen. Meetellend voor de Frans van Elderen bokaal.

Koningsvissen Jaarlijkse wedstrijd voor de titel koningsvisser van het jaar. Er wordt gevist op D’n Ballast. Als traditie vist men deze wedstrijd altijd op de zaterdag voor of na 21 juni. Meetellend voor de Frans van Elderen bokaal.

Jeugdkampioenschap Wedstrijd wordt gevist op D’n Ballast, prijsuitreiking direct na de wedstrijd aan het water.

Damesbokaal De dames vissen tegelijkertijd met de jeugdwedstrijd. deze prijsuitreiking is op de jaarlijkse prijsuitreiking.

Clubkampioenschap Zoutwater De zoutwater competitie wordt jaarlijks gehouden op de Hendrik H vanuit de jachthaven in den Osse. Vanuit hier varen we uit op de Grevelingen, de kosten voor deze wedstrijd bedragen 25 € en voor aas wordt 10 € gerekend.

Selectiewedstrijden Leden die mee willen doen aan de federale selectiewedstrijden kunnen zich hier voor opgeven. Voor meer informatie kunt u zich melden bij de wedstrijdcommissie, let wel op de sluitingsdatum. Bij inschrijving dient men het inschrijfgeld zelf voor te schieten, na de deelname krijgt men dit bedrag terug via de Penningmeester