JFolder: :bestanden: Pad is geen map. Pad: /home/hsvalfheim/domains/hsvalfheim.nl/public_html/images/Koningsvissen_2013
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/Koningsvissen_2013

Koningsvissen 2018

 
Afgelopen zaterdag (23 juni) was het weer tijd voor het jaarlijkse koningsvissen.
18 aantal deelnemers moesten uit gaan maken wie er koning van HSV Alfheim zou gaan worden.  Om half 1 verzamelde iedereen zich bij de vijver voor de loting van de stekken. Niet veel later was iedereen vol vertrouwen zijn spullen aan het opbouwen en werden de tactieken bedacht. Om half 2 klonk het start signaal en konden de voerballen het water in, het duurde dan ook niet lang voor de eerste vissen gevangen werden.
De dan nog huidige koning Cees van Loon vloog uit de startblokken en wist binnen de minuut een mooie voorn te vangen. Ook bij een aantal andere vissers kwamen er al snel een aantal voorns aan de kant. Toch wisten alle deelnemers dat de wedstrijd vandaag niet met voorn beslist zou gaan worden. Er moesten dan ook een aantal grote brasems gevangen worden voor een goeie uitslag. De eerste die dat lukte was Sjoerd Broekhuijsen na 1,5 uur vissen wist hij al 3 dikken platte te landen. Maar niet veel later werden er door verschillende deelnemers platte gevangen, maar dat het lastig bleek om ze op je plek te houden bleek vandaag wel. Verschilde deelnemers vingen 1 platte. Een daarvan was Stephan Brouwers maar hij heeft laten zien dat je nog een prima uitslag kan vissen als je er nog een aantal mooie voorns bij vangt.

Koningsvissen 2016: Mede mogelijk gemaakt door 'Frietamientjes'

Afgelopen zaterdag (18 juni) is er weer het jaarlijkse koningsvissen gehouden. Ondanks het natte weer waren er toch nog 19 deelnemers die allen wilden strijden voor de titel Koning(in). Al met al dus een goede bezetting voor deze wedstrijd. Zoals gezegd was het een natte middag met goede en helaas ook minder goede vangsten. Na de 4 uur durende wedstrijd werd er vis geteld en gewogen en werd de balans opgemaakt. Sjoerd Broekhuijsen heeft de titel koning weer heroverd van Janet v.d. Hoff. Van harte gefeliciteerd Sjoerd met de titel. Na de telling werd er aan de deelnemers nog een lekkere versnapering verzorgt door Frietamientjes. De lekkere snacks en de bijbehorende drank zorgde voor een mooie afsluiter van deze jaarlijkse wedstrijd. Frietamientjes heel erg bedankt voor het mede mogelijk maken van deze mooie afsluiting.

Voor de verdere uitslag van de wedstrijd zie de wedstrijduitslagen.