JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 42 niet laden

Zoetwatervissen 2010

 

Zondag 18 april is de 1e wedstrijd van het clubkampioenschap gevist, deze werd gevist aan het oude maasje bij de Pontenierskazerne. Deze 1e wedstrijd werd er gevist met 10 personen. Om 08.00uur werd het startschot gegeven en kort daarna plonsden de eerste voerballen in het water. Het was windstil en een erg lekker zonnetje maakte het compleet, althans het weer dan. De vissen waren bijna niet te vinden. Meestal zit de vis hier wat verder uit de kant en iedereen had zich hier dus op ingesteld. Op één deelnemer na, die won ook gelijk deze wedstrijd. Op de eerste plaats is geëindigd:
1e wedstrijd

Plaatsing Naam Gewicht (gram)
Eerste Jan Wouters 5.100
Tweede Gijs Smit 3.250
Derde Rene v/d Put 1.510
4 Jan v/d Pol -
5 Cees v/d Broek -
6 Ronald Arts -
7 Ton Mariseal -
8 Cees v Loon, Leo Snoeren, Martijn Dekkers -

Zondag 25 april is de 2e wedstrijd van het clubkampioenschap gevist, deze werd gevist aan de maas, pondje Drongelen. Deze 2e wedstrijd werd gevist met 11 personen. Om 08.00uur werd het startschot gegeven en kort daarna plonsden de eerste voerkorven en -ballen in het water. Het was windstil en een erg lekker zonnetje maakte het compleet, althans het weer dan. De vissen waren helaas al vertrokken naar de paaigronden. Het was dus hard werken voor een visje. Toch hebben we net als altijd weer aan het einde van de wedstrijd een uitslag. Op de eerste plaats is geëindigd:
2e wedstrijd

Plaatsing Naam Gewicht (gram)
Eerste Ronald Arts 8.100
Tweede Jasper Dekkers 7.000
Derde Martijn Dekkers 1.000
4 Jan Wouters -
5 Cees vd Broek, Ton Marisael, Cees v Loon, Leo Snoeren, Jan vd Pol, Rene vd Put, Gijs Smit -

Zondag 2 mei is de 3e wedstrijd van het clubkampioenschap gevist, deze werd gevist aan het oude maasje bij de stalen brug. Deze 3e wedstrijd werd er gevist met 10 personen. Om 08.00uur werd het startschot gegeven en werd er 4uur lang gevist. Het was regenachtig en er stond behoorlijk wat wind. De kou daar nog eens bij maakten het vissen niet gemakkelijker. Toch werd er een totaalgewicht gevangen van 41750gram! Op de eerste plaats is geëindigd:
3e wedstrijd

Plaatsing Naam Gewicht (gram)
Eerste Paul Floren 10.200
Tweede Ronald Arts 9.600
Derde Jasper Dekkers 5.700
4 Martijn Dekkers -
5 Jan vd Pol -
6 Rene vd Put -
7 Leo Snoeren -
8 Gijs Smit -
9 Cees v Loon, Ton Marisael -

Zondag 16 mei is de 4e wedstrijd van het clubkampioenschap gevist, deze werd gevist aan de maas, pondje Drongelen. Deze 4e wedstrijd werd gevist met 10 personen. Om 08.00uur werd het startschot gegeven en kort daarna plonsden de eerste voerkorven en -ballen in het water. De vissen waren helaas niet te verleiden. Met 10 personen een schamele 3 vissen vangen is niet veel natuurlijk. Toch hebben we net als altijd weer aan het einde van de wedstrijd een uitslag. Op de eerste plaats is geëindigd:
4e wedstrijd

Plaatsing Naam Gewicht (gram)
Eerste Leo Snoeren 880
Tweede Paul Floren 760
Derde Gijs Smit 690
4 Jan Wouters, Cees vd Broek, Ton Marisael, Cees v Loon, Jasper Dekkers, Ronald Arts, Jan vd Pol, -

Verder hebben we nog nieuws van onze wedstrijdvissers die hebben meegedaan aan de federatieve selectiewedstrijden: Paul Floren werd 4e in zijn vak Gijs Smit werd 3e in zijn vak Rene vd Put werd 2e in zijn vak. Met deze tweede plaats heeft Rene zich geplaatst voor het Nederlands kampioenschap met de vrije hengel.
Wij willen Rene veel geluk wensen tijdens het Nederlands kampioenschap. Uiteraard worden alle drie bedankt voor het vertegenwoordigen van onze vereniging. 


Zondag 30 mei is de 5e wedstrijd van het clubkampioenschap gevist, deze werd gevist aan ”den Ballast”. Deze 5e wedstrijd werd gevist met 17 personen. Om 08.00uur werd er gestart met vissen. Op sommige plekken werd erg goed gevangen met gewichten tot ruim over de 15kg!. Weer hebben we net als altijd aan het einde van de wedstrijd een uitslag. Op de eerste plaats is geëindigd:
5e wedstrijd

Plaatsing Naam Gewicht (gram)
Eerste Rene vd Put 18.180
Tweede Ronald Arts 16.180
Derde Cees v Loon 6.720
4 Ton Marisael -
4 Jan vd Pol -
4 Gijs Smit -

De volgende wedstrijd voor het clubkampioenschap zal gehouden worden op 12 september kanaal Oosterhout.
Herinnering: op 27 juni zijn er weer de jaarlijkse wedstrijden voor de dames en de jeugd. Jeugd van 8.30 uur tot 10.00 uur Dames van 10.30 uur tot 12.00 uur Opgeven kan bij de wedstrijdcommissie.