JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 42 niet laden

Zoetwatervissen 2012

Zondag 25 maart is de 1e wedstrijd van het clubkampioenschap gevist, deze werd gevist aan de maas, pondje Drongelen. Overigens was dit ook het startschot van het nieuwe wedstrijdseizoen.
Deze 1e wedstrijd werd gevist met 10 personen. Om 08.00uur werd het startsein gegeven en kort daarna plonsden de eerste voerkorven en -ballen in het water. Heel de week was het al stralend weer met veel zon. Ondanks dat het begin deze ochtend toch nog best fris was warmde het een uurtje later al lekker op en niet alleen de vissers genoten daar van, ook de vissen waren lekker actief. Ondanks dat vingen er van de tien deelnemers maar 5 vis, die wisten totaal wel ruim 24 kg te vangen. De nummer 1 nam daarvan 16 kg voor zijn rekening! Op de eerste plaats is geëindigd:

1e wedstrijd

Plaatsing Naam Gewicht (gram)
Eerste Gijs Smit 16.000
Tweede Rene v/d Put 4.500
Derde Ronald Arts 1.600
4 Jason van Erve -
5 Leo Snoeren Martin Fransen -
6

Cees v Loon, Jan Wouters, Paul Floren, Cees vd Broek, Piet vd Broek

-

De volgende wedstrijd voor het clubkampioenschap zal gehouden worden op 15 April  aan het oude maasje ”woonboot”.

Op 25 mei start de zomeravondcompetitie. Deze competitie wordt gevist in 7 wedstrijden, in twee categorieën alle gevist aan ‘’den Ballast’’ van 18.45-21.45uur. vergeet ook niet om je op te geven voor de diverse activiteiten. Opgeven kan nog via hsvalfheim.nl